0623433243 | call:cmseasy.nl | infoatcmseasy [puntje] nl

CMSeasy

Professionele netwerkomgeving

CMSeasy is een initiatief van Martin Niewzwaag. Het is een éénmansbedrijf, echter werkt bij grotere website projecten, omdat dat voordelen oplevert, vaak samen met andere organisaties en ZZP-ers. Er is veel kennis en expertise over alle aspecten van websiteontwikkeling en bijbehorende zaken zoals content management, zoekmachinevriendelijke technieken, servers, etc.

Door samen te werken:

  • wordt de kwaliteit verhoogd;
  • wordt de leverbetrouwbaarheid verhoogd;
  • wordt de kennis verhoogd, wat leidt tot betere adviezen, betere beslissingen en betere producten.

De samenwerkende partners zijn:

Partners
Naam Bedrijfsnaam Website Expertise
Martijn Braam BrixIT Computers & Automatisering https://www.brixit.nl Drupal, PHP, jQuery, netwerken, computers, ..
Herman van Rink initfour http://www.initfour.nl Drupal, webhosting, servers
       
       

Ontwikkeling

CMSeasy is een éénmansbedrijf opgericht door Martin Niewzwaag, sinds 2006 actief met de ontwikkeling van CMS websites voor profit en non-profit organisaties. Vanaf de start valt de keuze op Drupal als flexibel te gebruiken Content Management System. CiviCRM komt daarbij om grote, op personen gerichte, relatiemanagementsystemen te kunnen bouwen.

Op 19 februari 2007 wordt het domein cmseasy.nl geregistreerd en wordt CMSeasy ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.  De activiteiten voor CMSeasy worden in het begin uitgevoerd in deeltijd, naast bedrijfseconomische activiteiten in loondienst.

De groei zit er echter in.

CMSeasy registreert zich begin 2009 als een organisation member van de Drupal Association. Met deze bijdrage wordt het Drupal softwareproject gestimuleerd en ondersteund.

De grote stap naar fulltime websiteontwikkeling wordt gemaakt aan het begin van het tweede kwartaal van 2010.