0623433243 | call:cmseasy.nl | infoatcmseasy [puntje] nl

SLA

Voor websites die op de server van CMSeasy worden geplaatst gaan wij een Service Level Agreement met u aan. Op verzoek, voor unieke projecten en voor CiviCRM, wordt een klantspecifieke SLA gemaakt.

Gratis .nl domeinnaam

Vanaf 1 november 2013 is het bijbehorende .nl domeinnaam - uw website naam - gratis bij deze SLA: per SLA is één .nl domeinnaam inbegrepen. Deze domeinnaam is gekoppeld aan de SLA. De domeinnaam dient bij CMSeasy te worden geregistreerd of naar CMSeasy worden verhuist. Wenst u meerdere domeinnamen of domeinnamen met een andere extensie dan .nl dan vindt u hier de prijslijst.

Server capaciteit

De technische gegevens van de server vindt u hier.

Domeincapaciteit

 • De technische gegevens per domein:
  • 0,5 GB schijfruimte per domein*
  • 2.000 MB dataverkeer p/m*
  • tot 10 e-mail adressen (Pop/IMAP)*
  • 1 MySQL database*
  • DirectAdmin beheer (o.a. e-mail beheer)

* dit is een standaard setting; de capaciteit wordt, op verzoek of indien noodzakelijk aangepast. Hierbij hanteren wij, binnen de capaciteit van de server en bij normaal/niet extreem gebruik van de resources, een fair use policy (externe link).

Drupal CMS beheer/onderhoud

 1. Updates worden, binnen de gebruikte Drupal versie (Drupal 6, Drupal 7 of Drupal 8) voor u getest en geïnstalleerd. Veiligheidsupdates hebben een prioriteit, deze worden zo snel mogelijk uitgevoerd. Updatewerkzaamheden vinden, onder normale omstandigheden, eenmaal per maand plaats, bij voorkeur in de rustige avonduren, tenzij de omstandigheden de prioriteit verhogen.

 2. Uw website wordt na een calamiteit zo snel mogelijk hersteld; wij voeren alle activiteiten uit die in redelijkheid verwacht mogen worden om de website technisch operationeel te hebben en te houden.

 3. De klantspecifieke bestanden (afbeeldingen, documenten) en de databases van het CMS systeem worden opgenomen in een 24-uurs back-up management system. Deze back-upgegevens worden 7 dagen bewaard op een andere locatie dan de operationele server.

 4. Niet in de overeenkomst inbegrepen zijn de beheerskosten van de inhoud van de website: het maken of bewerken van inhoud, waaronder teksten en media, of het uitbreiden van functionaliteit.